Startpagina Blog 100 vragen - Kassa
100 vragen - Kassa
Is uw kassa echt geschikt voor uw restaurant? Ontdek de antwoorden op vragen die (bijna) alle restauranthouders zich stellen.

Dit artikel delen
In dit artikel
- De kassa is verplicht vanaf een omzet van € 25.000 aan maaltijden.
- Het verhoogt de snelheid en winstgevendheid van de dienstverlening.
- De omzet uit maaltijden moet jaarlijks worden gecontroleerd.
- RESTOMAX biedt 100% Belgische kassa's met 7 dagen per week ondersteuning.
De kassa is onmisbaar in horecagelegenheden, maar veel van de functies ervan zijn nog onbekend bij restauranthouders. Om u te helpen een beter beeld te krijgen van de kenmerken en bijzonderheden van deze apparaten, beantwoorden we de meest gestelde vragen over dit onderwerp.
Wie moet een kassa hebben?
Alle bedrijven met een omzet van meer dan 25.000 euro uit maaltijden (exclusief dranken) zijn verplicht om een kassasysteem aan te schaffen. Deze verplichting geldt voor horecagelegenheden die consumpties ter plaatse aanbieden, ongeacht hun activiteit: bakkerijen, fastfoodrestaurants, restaurants, brasseries, foodtrucks, bars, pizzeria's, enz.
Het gebruik van een kassa voor restaurants heeft tal van voordelen. Het maakt het mogelijk om:
- het optimaliseren van de orderverwerking,
- de wachttijd voor klanten verkorten,
- de snelheid van de uitvoering van bestellingen verhogen,
- tijd besparen,
- zijn rendement verhogen
- enz.
Goed om weten: Elk jaar moeten horecazaken het bedrag van de inkomsten uit de consumptie van maaltijden ter plaatse evalueren. Maaltijden om mee te nemen, bezorgde maaltijden en dranken worden dus niet meegeteld bij de berekening van dit bedrag.
Waar kan ik een kassa kopen?
In België zijn er verschillende leveranciers voor deze apparatuur. De meest performante modellen vindt u echter bij erkende distributeurs zoals RESTOMAX.
Sinds 2015 biedt RESTOMAX hoogwaardige witte kisten met een compleet ecosysteem. Ze zijn niet alleen ergonomisch en licht, maar ook zeer betrouwbaar.
De RESTOMAX-kisten zijn ontworpen om de productiviteit en het werkcomfort van restauranthouders te garanderen.
Bestelterminal: hoeveel kost dat?
De prijs van een bestelterminal hangt af van talrijke factoren. Zo zijn het ontwerp van het scherm, de behuizing, de kwaliteit van de geïntegreerde software en de displaytechnologie allemaal criteria die van invloed zijn op de prijs.
De waarde van het model wordt ook berekend op basis van de diensten die bij de bestelling horen: installatie, transport, enz.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis offerte op maat.
Een 100% Belgische kassa: bestaat dat?
Hoewel er in België meer dan vijftig erkende SCE-leveranciers zijn, kunnen maar weinig van hen zich 100% Belgisch noemen.
De meeste distributeurs doen namelijk een beroep op externe partners voor de elementen rondom de kassa: bestelzuil, keukenscherm, enz.
Bij RESTOMAX zijn onze kassasystemen echter 100% Belgisch. Alle producten worden intern ontwikkeld en bovendien bieden we 100% ondersteuning, 7 dagen per week.
Het voordeel? U profiteert van de kwaliteit van een Belgisch product. Bovendien staat de klantenservice meer dan ooit voor u klaar om u te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.
Conclusie
In de horeca speelt de kassa een cruciale rol. Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle kassa voor uw horecagelegenheid? RESTOMAX is uw bevoorrechte partner!